Draperii și perdele perfect asortate

draperii si perdele

Categories :
Etichete: ,

Vara este timpul marilor proiecte, mulți în această perioadă se apucă de modernizări, reamenajări în casă. Dacă nu vrei să faci mari modificări în casă, dar totuși vrei o nouă înfățișare, mai plăcută ochiului, poți opta pentru schimbarea culorilor în casă.

O nouă zugrăveală va crea senzația de nou și dacă asortezi corect cu un set nou de draperii și perdele, cei care te vor vizita vor fi surprinși de modificările făcute.

Dacă vrei draperii și perdele perfect asortate, vino în magazinele Diego și alege din seturile noastre gata confecționate. Gama de draperii Blackout 80 cu două fețe  vor satisface toate criteriile tale exigente.

Sunt perfecte pentru zilele de vară toridă, când contează dacă razele solare pătrund în cameră sau nu. Aceste draperii au perechi asortate de perdele, care se potrivesc perfect ca material și culoare. Dacă nu găsești între cele gata confecționate dimensiunea potrivită pentru ferestrele tale, ai opțiunea să comanzi draperii și perdele la orice dimensiune. Nu rata ocazia! Săptămânal sunt materiale pentru draperii și perdele la ofertă specială.